Twee nieuwe gezichten bij All Colors of Communication: Brigitte Lagrou en Tom Boone

FacebookTwitterLinkedIn

Communicatiebureau All Colors of Communication haalt met Brigitte Lagrou (allround communicatiestrateeg) en Tom Boone (designer en creative animation specialist) in één keer meer dan 30 jaar aan ervaring binnen.

Brigitte Lagrou werkte onder andere op de communicatiedienst van Telenet en Engie, alsook voor bureaus als Weber Shandwick, Edelman en Ketchum. “Ik wil bij All Colors vooral inzetten op een 360 graden benadering van communicatie en de link tussen traditionele PR en andere disciplines binnen het bedrijf versterken. In het verleden werkte ik al samen met All Colors en was er steeds een klik. We zijn over de jaren heen contact blijven houden en nu is de tijd rijp om aan boord te komen.”

Tom Boone startte zijn carrière in 2014 bij Typografics als Crossmedia Designer, groeide door naar het interne studioteam, verdiepte zich in Motion Design en gaf uiteindelijk ook opleidingen in After Effects en Premiere Pro. Voortaan mag hij de theorie in de praktijk omzetten en zich bij All Colors helemaal toeleggen op het maken van animaties, videomontage en 3D.

“We bouwen al een aantal jaar aan een sterk team en kijken dan vooral naar een goeie mix van talent en kennis”, vertelt Managing Director Kristof De Roeck. “Met Brigitte halen we niet alleen een oude bekende terug. Ze brengt ineens ook meer dan 20 jaar aan kennis en expertise in geïntegreerde communicatie mee. Tom is dan weer de expert die een antwoord biedt op de steeds groeiende vraag naar animatie.”