TV Plus verhuist naar kanaal 53 bij Telenet

FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 10 december verhuisde de Vlaamse lifestyle- en gezondheidszender TV Plus van kanaal 40 naar kanaal 53 bij Telenet. TV Plus brengt 100% eigen programma’s met thema’s als gezond leven, wonen, beauty, fashion, happiness en entertainment met een vleugje nostalgie. De zender heeft ook heel wat bekende gezichten aan boord: Martine Prenen, Guy De Pré, Geena Lisa, Stefan Ackermans, Maarten Cox, Cynthia Reekmans, Ilse De Vis, Celia Bogaert en Ellen Volders hebben allemaal hun vaste stek bij de zender.

Tijdens de feestperiode pakt TV Plus uit met 2 bijzondere programma’s vanuit De Foyer van de Bourlaschouwburg in Antwerpen. In “Liefde voor Kerst” brengen artiesten als Sandra Kim, Mathias Vergels, Belle Perez, Buurman, Sylvie De Bie, Garry Hagger en TV Plus- gezicht Maarten Cox een eigen verrassende versie van een bekende kerstsong. “Liefde voor Kerst” is te zien op TV Plus vanaf 24 december om 20u30.

In de “TV Plus NY-show” op nieuwjaarsdag proberen Jan Verheyen, Sven De Ridder, Leen Dendievel, Peter Van De Velde Kelly Pfaff en Sam Gooris zoveel mogelijk punten te verzamelen in een ludieke quiz. K3 en het bekende Nederlandse duo Nick & Simon zorgen voor de muziek. “TV Plus NY-show” op 1 januari 2021 vanaf 20u30.

Op 1 oktober 2020 werd een wijziging doorgevoerd in de aandeelhouderstructuur van Lumana.Media, de exploitatiemaatschappij achter TV Plus. Sindsdien kan Lumana.Media een autonome koers varen bij de verdere uitbouw en uitrol van TV Plus. Lumana.media heeft met TV Plus dan ook grote plannen voor 2021. Er komen in het voorjaar verschillende nieuwe programma’s in een frisse look en TV Plus heeft ook enkele nieuwe gezichten en partners in petto.