Thierry Debievre lanceert IMPACTD, gespecialiseerd in strategische ondersteuning van merken

FacebookTwitterLinkedIn

De voormalige COO van Havas Brussels, Thierry Debievre, heeft IMPACTD opgericht, dat een geïndividualiseerde aanpak biedt om bedrijven, kmo’s, instellingen en merken te helpen hun uitdagingen aan te gaan op het gebied van commerciële ontwikkeling, positionering, maatschappelijke verantwoordelijkheid en talentmanagement.

Het doel van IMPACTD is duidelijk: “zich verdiepen in het hart van merken om de MarCom-hefbomen te creëren die nodig zijn voor hun duurzaamheid. IMPACTD blijft weg van de geformatteerde processen en kiest voor een samenwerkingsaanpak die een diepgaand begrip van de behoeften van het merk verzekert”, legt oprichter Thierry Debievre uit. “IMPACTD biedt permanente coworking die het mogelijk maakt om op maat gemaakte strategische oplossingen te implementeren. Die zijn gestoeld op de studie van categorietrends en de evolutie van de verwachtingen en het gedrag van de consument.

Afhankelijk van het vraagstuk wil IMPACTD ook een ecosysteem bieden van experts in digitale strategie, middelen-strategie, contentcreatie en brand activation om coherente en impactvolle innovatieve oplossingen aan te bieden.

Sinds september 2021, na mijn vertrek uit Havas Brussel, heb ik ervoor gekozen om startups (Seety, EXP-fans, LocalPharma), kmo’s (BeautyLux), grote bedrijven (Domoti Group, Becquet, Café Privilège, enz.) en instellingen in België en Frankrijk te begeleiden in hun zoektocht naar betekenis en ontwikkelingshefbomen”, zegt Thierry Debievre. “Door zo nauw mogelijk samen te werken met ondernemers, CEO’s, algemeen directeuren of marketing- en communicatiedirecteuren, kan ik hun uitdagingen beter begrijpen en hun tegelijkertijd een visie en een eerlijke en scherpe strategische aanpak bieden. »

Met zijn 25 jaar ervaring heeft Thierry Debievre vele merken en instellingen ondersteund bij hun vraagstukken rond imago, positionering, customer experience en on- en offline lead- en trafficgeneratie. Zijn vakgebieden omvatten mobiliteit, de automotive sector, de farmaceutische sector, gezondheidszorg, cosmetica, retail en FMCG.