The Oval Office werft Iris De Herdt en Evelyne Sinnaeve aan voor team employee communication

FacebookTwitterLinkedIn

De afgelopen twee jaren heeft The Oval Office een sterke stijging gekend van het aantal projecten op vlak van employer branding, interne communicatie en change communicatie. Onder meer daarom versterkt het team employee communication zich met senior experten Iris De Herdt en Evelyne Sinnaeve.

Iris De Herdt vervoegt het team als  Senior Expert Employee & Sustainability Communication. Ze startte als account executive bij employer branding en rekruteringcommunicatiebureau Universal Communication om nadien gedurende acht jaar aan de slag te gaan bij Duval Guillaume als accountmanager.

Evelyne Sinnaeve wordt Senior Expert Employer Branding & Employee Communication. Al meer dan 20 jaar focust ze zich op werkgeverscommunicatie extern en intern. De afgelopen twee jaar begeleidde ze als freelance consultant, nationale en internationale bedrijven in hun aanpak rond employer branding en interne communicatie.

Evelyne Sinnaeve: “Heel veel bedrijven strijden momenteel in de war of talent. Om succesvol te rekruteren en retentie van talent te verhogen, moet je als werkgever je externe employer branding en je interne communicatie op elkaar afstemmen. De strategisch-creatieve aanpak van The Oval Office sluit volledig aan bij mijn visie dat ieder communicatietraject gefundeerd, authentiek en gealigneerd moet zijn.