The Oval Office verwelkomt Benjamin Bosmans in het team employee communication

FacebookTwitterLinkedIn

Om de groeiende vraag van klanten naar employee communication expertise te beantwoorden, versterkt The Oval Office zich met Account Manager Benjamin Bosmans.

Benjamin Bosmans is al 15 jaar actief in de communicatiesector. Hij was Account Manager bij Boondoggle op verschillende merken en was daarvoor meerdere jaren aan de slag als Project & Account Manager bij Ads & Data Brand Studio (voorheen Mediahuis Brand Studio). Daar begeleidde hij klanten in het opzetten van creatieve campagnes en het coördineren van content en native advertising projecten.

Hij liep digitale expertise op bij​ digital agencies Digiti en Actito en was enkele jaren actief bij Lyreco, waar hij een coördinerende rol had voor marketing- en communicatieprojecten. Zijn eerste professionele stappen zette Benjamin Bosmans bij EcoSelect (nu AbelTalent), waar hij voor de Belgische markt verantwoordelijk was voor de werving, selectie en plaatsing van projectingenieurs en milieuconsultants.

Evelyne Sinnaeve (Client Director Employer Branding & Internal Communication): “Benjamins ervaring in rekrutering en selectie van moeilijke profielen in combinatie met zijn expertise op vlak van campaigning maakt van Benjamin een belangrijke aanwinst voor het team. Zijn inhouse ervaring zorgt voor een extra sterke empathische blik op de employer branding.