Telenet verwelkomt Sylvie Irzi als VP Brand, Communication & Reputation

FacebookTwitterLinkedIn

Sylvie Irzi gaat vanaf 3 mei aan de slag bij Telenet als VP Brand, Communication & Reputation en zal rapporteren aan Ann Caluwaerts. Ze volgt Ils Neuts op die de rol van Tribe Lead voor de “Get, Grow Keep” organisatie zal opnemen, ter vervanging van Romina Macaluso. Zij verlaat het bedrijf op 7 mei en zal starten als CMO bij Lampiris.

Sylvie Irzi heeft meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Ze werkte o.a. voor Motorola, British Telecom, MSN en Microsoft en was de laatste jaren aan de slag als CEO bij IPG Mediabrands Belux. Ze is bovenal een people persoon, sterk waardengedreven en heeft een bewezen trackrecord in sales, marcom, go to market, digitale marketing, adtech en business management.

Nieuwe stap voor Ils Neuts

Ils Neuts

Ter vervanging van Romina Macaluso zal Ils Neuts, op dit moment nog “Brand & Reputation Chapter & CoE Area” Lead, de rol van Tribe Lead voor de “Get, Grow Keep” organisatie opnemen. Ze start in haar nieuwe functie op 3 mei en zal rapporteren aan Dieter Nieuwdorp.

Ils Neuts heeft het afgelopen anderhalf jaar een cruciale rol gespeeld in het uittekenen van de Telenet Brand-strategie, door het merk consistenter te maken en een authentieke purpose focus te geven. Daarnaast heeft ze een sterke nadruk gelegd op het waarborgen van consistente crossmedia- en communicatieplannen en heeft ze corporate communicatie en commerciële communicatie dichter bij elkaar gebracht. Ze heeft veel focus gezet op het uitbouwen van een sterke Chapter & CoE werking in de agile organisatie.