Telenet lanceert Yelo TV vanaf 5 maart

FacebookTwitterLinkedIn

Telenet kondigt vandaag de lancering aan van Yelo TV, “een nieuwe tv-ervaring waarbij de klant zijn favoriete programma’s (live of opgenomen) op elk scherm kan bekijken”. Yelo TV zal op 5 maart beschikbaar zijn op tablet, smartphone en computer, en vanaf 3 april op tv.

 

Met Yelo TV is het niet alleen mogelijk om live naar verschillende zenders te kijken, maar kunnen er voortaan ook opnames op tv, smartphone, tablet of computer bekeken worden.

 

Het programmeren en wissen van opnames, alsook live tv kijken op je mobiel toestel en computer blijven gratis. Het bekijken van opnames op tablet, smartphone en computer zullen betalend worden.

 

Een overzicht van welke zenders je via welk scherm kan bekijken, vindt je hier.

 

Inge Smidts (Vice President Residential Marketing): “Dankzij de in 2010 gelanceerde Yelo applicatie heeft de kijker de voordelen van live tv kijken op andere schermen ontdekt. Met Yelo TV zorgt Telenet er nu voor dat de klant zijn opnames ook op bijvoorbeeld tablet of computer kan bekijken. Zo is het mogelijk om te kijken wat je wil, wanneer je wil en op eender welk scherm.”

 

Om via tablet en smartphone te kijken volstaat het om vanaf 5 maart de Yelo TV app te downloaden in de App Store of Google Play Store. Vanaf 5 maart kunnen Telenet-klanten ook genieten van Yelo TV op computer via Yelotv.be. De app voor Windows 8 tablets en de Franstalige apps en website volgen in mei. Het nieuwe menu op tv is dan weer beschikbaar vanaf 3 april. De klant heeft de vrije keuze om al dan niet Yelo TV te activeren op zijn tv. Een download van het menu naar de settopbox volstaat.