Sudpresse neemt de radiozenders Maximum en Must FM over

FacebookTwitterLinkedIn

Sudpresse, onderdeel van mediagroep Rossel, versnelt haar regionale ontwikkeling door de overname van de provinciale radionetwerken Maximum en Must FM.

Sudpresse is één van de marktleiders in Franstalig België binnen de dagblad- en digitale pers met onder meer La Meuse, La Nouvelle Gazette, La Province, Nord Eclair, La Capitale en bijhorende websites. Met de overname van Maximum en Must FM wil het ook via radio zijn positie als belangrijke regionale speler consolideren. De radionetwerken zijn in handen van CEO Eric Adelbrecht. Hij zal de activiteit blijven aansturen, in samenwerking met de verschillende Sudpresse-teams om de kwaliteiten van elke divisie te optimaliseren.

Maximum en Must FM, in regie bij IP Belgium, bestrijken respectievelijk de provincies Luik en Namen/Luxemburg. Zij bieden 24 uur per dag een gevarieerd programma waarbij muziek, ontspanning en dagelijkse gesprekken met de luisteraars voorop staan. Met een gemiddelde van 360 songs per dag behoren ze tot de meest muzikale radiostations. Dit alles wordt aangevuld met regionale, nationale en internationale nieuwsbulletins om de luisteraars voortdurend op de hoogte te houden, waarbij prioriteit wordt gegeven aan regionaal nieuws.