Treedom gaat samenwerking aan met LEWIS

FacebookTwitterLinkedIn

Treedom, een webplatform waarmee je op afstand bomen kunt planten en digitaal hun vooruitgang volgen terwijl je tegelijk lokale boeren steunt, heeft LEWIS gekozen om haar naamsbekendheid en media exposure in de Benelux te vergroten.

Het bedrijf werd in 2012 opgericht in Firenze en is sinds juli 2020 ook online actief in de Benelux. LEWIS zal nu zijn expertise in de schaal werpen om het jonge bedrijf te helpen zijn doelstellingen op onze markt te behalen.

LEWIS gaat zowel vanuit Brussel als Amsterdam aan de slag voor Treedom, waarbij de B-corporation – dat zijn bedrijven die profit verenigen met purpose – kan rekenen op de motivatie en het professionalisme van beide teams.

Elodie Brandt, PR Manager Benelux bij Treedom: “Vanaf onze eerste ontmoeting was het voor mij meteen duidelijk dat LEWIS de visie en waarden van Treedom deelt, dat is essentieel voor een vruchtbare samenwerking. LEWIS viel op door haar creatieve aanpak, uitstekende kennis van het medialandschap in de Benelux en zeer goede begrip van ons merk. Ik heb het volste vertrouwen in het team.”

Delphine De Pauw, Head of LEWIS Brussels: “Treedom is, met een sterke focus op maatschappij en milieu, een uitstekende aanvulling op ons huidige klantportfolio. We zijn dus verheugd dat we hen met onze PR- en communicatie-expertise kunnen ondersteunen en kijken ernaar uit om de samenwerking te starten en snel de eerste resultaten te zien.”