Stéphanie van den Bosch versterkt het team bij RMB als Trading Manager

FacebookTwitterLinkedIn

Met twee diploma’s op zak (ISFSC en ULB) en heel wat mediabureau-ervaring begon Stéphanie van den Bosch op 12 oktober als ‘Trading Manager‘ bij RMB. Teamwerk en klantentevredenheid zijn twee van de belangrijkste drijfveren voor Stéphanie, die bovendien een echte passie heeft voor media.

Stéphanie heeft twee diploma’s: na een bachelor’s degree in communicatie aan het ISFSC (Institut Supérieur de Formation Sociale et Communication), behaalde ze aan de ULB nog een master in de bedrijfscommunicatie.

Gedurende bijna 10 jaar bij Dentsu Aegis ontwikkelde ze tal van vaardigheden, eerst als ‘Broadcast Buyer’ en daarna als ‘Broadcast Account’. Stéphanie is dus goed onderlegd in zowel media buying als media planning. Televisie, radio, online video en digital audio: de audiovisuele media hebben geen geheimen voor haar.

Onder supervisie van Mathilde de Maere, Head of Trading, stelt Stéphanie van den Bosch nu haar talent ten dienste van de afdeling ‘Trading & Revenue’ onder leiding van Aurélie Clément.

Haar uitdaging als Trading Manager? “Mijn bureau-ervaring inzetten om bij te dragen tot een optimale relatie met de bureaus en de adverteerders, en nog beter in te spelen op hun behoeften en verwachtingen”.