Soniq Awards: de jury is bekend, inschrijven kan nog tot 29 januari

FacebookTwitterLinkedIn

De achtkoppige jury van de Soniq Awards is bekend. Deze wedstrijd, die voor de 2de keer wordt georganiseerd door VIA, wordt deze keer in 3 categorieën uitgereikt. Naast de bestaande “Sonic Branding” is er met “Best Use of Radio” extra aandacht voor het gebruik van radio als motor voor commercieel succes, en met “Best Audio Innovation” voor vernieuwende initiatieven in het brede domein van audio.

De juryleden brengen verschillende competenties aan, elk vanuit een andere invalshoek. Er zitten zowel creatieven, producers, adverteerders, radiomensen, agency- als verenigingsprofielen bij. Er is deze keer gekozen voor een juryvoorzitter in de persoon van Paul Wauters (auteur, creatief directeur). De namen van de 7 andere juryleden zijn: Kim Beyns (Ngroup), Coppelia de Crane d’Heysselaer (Happiness), Thierry Mars (Egta), Zaki Lahbib (UBA), Christine Jean (AG Insurance), Hakim Zemni (Insites France) en Raf Debraekeleer (Radio Air Force).

De winnaars zullen worden onthuld op 25 februari op het event Soniq – The Audio Celebration, dat online door zal gaan in de ochtend tijdens een “radiofonische videoconferentie” van 8u45 tot 10u.

De deadline voor het insturen van dossiers is tevens verlengd tot 29 januari middernacht. Alle info kunt u vinden op https://thinkvia.be/soniq.