Sofie Rutgeerts versterkt de Raad van Bestuur van CommPass

FacebookTwitterLinkedIn

Op de Algemene Vergadering van CommPass werd deze week Sofie Rutgeerts verkozen als nieuwe bestuurder. Zij vervangt Wout Dockx, die ontslagnemend bestuurder was. Sofie Rutgeerts is Manager TV & Digital Research bij het CIM.

Bernard Scheray werd herverkozen als bestuurder en verlengt ook zijn rol als penningmeester.

Het dagelijkse bestuur van CommPass blijft in goede handen van Gino Baeck (voorzitter), Christine Van den Berghe (ondervoorzitter), Bernard Scheray (penningmeester), Frederic Jadinon (secretaris) en Ann Hoerée (directrice).

De Raad van Bestuur bestaat uit twaalf beheerders. Naast de bovenvermelde bestuurders zijn ook Jos Van Campenhout (Outsight), Max Brouns (E-Frame), Bart Demeulenaere (Ads & Data), Bernard Cools (Space), Matthias Langenaeker (Publicis Groupe) en Anthony O’Donnell (Publicis Groupe) actief.

Gino Baeck: “Het lijkt me een zeer geschikt moment om nogmaals Wout Dockx te bedanken voor de toegevoegde waarde die hij jaren geleverd heeft aan CommPass. We zouden zonder Wout niet gestaan hebben waar we vandaag staan. Ik wil eveneens ook Sofie feliciteren voor haar toetreding tot de Raad van Bestuur. De komst van Sofie gaat ons helpen om de rijkdom van het CIM op een dynamischere manier te demonstreren en te integreren in alles wat we doen om de lokale mediaspecialisten slimmer en sterker te maken.”

“Zowel CommPass alshet CIM zetten zich elke dag in om kennis en knowhow toegankelijk te maken voor mediabedrijven en agentschappen. De jarenlange synergie tussen CommPass en het CIM hoop ik nu verder een duwtje te geven”, licht Sofie Rutgeerts toe.