Sharingbox Media: het eerste fygitale netwerk

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
sharingbox

Sharingbox, de Europese marktleider van digitale fotobooths, lanceert een eigen reclameregie. De Belgische onderneming kondigt het eerste out-of-home communicatienetwerk aan met zowel een fysiek als digitaal luik.

“Publieke locaties kunnen vanaf nu gratis beschikken over een photobooth op voorwaarde dat ze aanvaarden dat adverteerders er af en toe gebruik van maken in het kader van een marketingcampagne”, aldus co-founder Sidney Valenta.

De adverteerder kiest de locaties (café’s, restaurants, theaters, sportcomplexen, enz.) in functie van de doelgroep die hij wil bereiken en biedt gratis een Sharingbox experience aan. Consumenten die voor de lens poseren, ontvangen hun foto met vermelding van de adverteerder en de locatie. Consumenten die de foto ook per mail willen ontvangen, zijn vrij om nadien al dan niet contact te blijven houden met de adverteerder.

Op dit ogenblik zijn er meer dan 70 fotobooths actief in Brussel en Wallonië. In Vlaanderen werd begin januari van start gegaan met de uitbouw van een netwerk van 150 fotoboxen. Sharingbox ambieert om op korte termijn in heel België actief te zijn.

sharingbox