Saskia Schatteman verlaat Var en wordt zelfstandig consultant

FacebookTwitterLinkedIn
saskia schatteman

Saskia Schatteman, CEO van Var, verlaat het bedrijf. Bij de reclameregie van de VRT volgde ze in september 2016 Thierry Van Zeebroeck op. Ze zet haar carrière voortaan verder als zelfstandig consultant.

“In de wervelende wereld van media en advertising staat de wereld nooit stil en zijn veranderingen omnipresent. Zo ook bij mij. Na zorgvuldige reflectie heb ik besloten een nieuwe fase in te gaan en mijn werk als CEO bij Var af te ronden. Ik ben van plan me als zelfstandig consultant met veel enthousiasme in te zetten voor nieuwe projecten.”

“Wat een reis de voorbije 6,5 jaar, waarin we samen de evoluties in de mediawereld van dichtbij beleefden en nieuwe paden bewandelden. De ups en downs van de economie, alsook media- en marketingevoluties, waren elk op zich bijzondere uitdagingen die we samen aanpakten en waarin we samen business bouwden.”

“Ik ben dankbaar dat ik jullie en zo veel buitengewone mensen leerde kennen en dat we memorabele projecten samen realiseerden. Van het digitaliseren van het advertising aanbod bij VRT, over de rebranding, tot het steeds hoog in het vaandel dragen van de kracht van radio en tv. Er was ‘never a dull day’.”

Saskia Schatteman heeft een ruime ervaring in marketing en media opgebouwd: ze werkte achtereenvolgens voor Mondelez, Procter & Gamble, De Lijn, Telenet en Microsoft. In 2014 werd ze verkozen tot Advertiser Personality of the Year en in 2008 tot Marketeer of the Year.