Ads & Data organiseert opnieuw Het Slimste Reclamebureau ter Wereld

FacebookTwitterLinkedIn

Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar, barst de strijd om de titel van Het Slimste Reclamebureau ter Wereld opnieuw los. Dat kondigde Ads & Data in geheel eigen stijl aan op de Creative Belgium Awards in het Casino van Knokke.

Ads & Data verenigt de crème de la crème van de Belgische reclamewereld in Het Slimste Reclamebureau ter Wereld. Het geeft de reclamebureaus de kans om aan de populaire quiz deel te nemen en hun reclamekennis op een ludieke manier te testen. Vorig jaar kroonde Hannibal zich tot Het Slimste Reclamebureau ter Wereld na een spannende finale met iO en LDV United. Reden genoeg voor Ads & Data om hier een vervolg aan te breien.

Ilse Baele, Marketing Director van Ads & Data: “Mediacreativiteit is onze specialiteit, dus geen betere manier om dit nieuws aan te kondigen dan via een mini-quiz op de Creative Belgium Awards. Al wie zich geroepen voelde, mocht zich settelen in één van de drie stoelen en al even proeven van de roem. Een geslaagde opwarmer voor het echte werk tijdens de voorronde.”

Erik Van Looy en Bart Cannaerts presenteren de voorronde die op donderdag 30 november online wordt gespeeld. Tijdens deze ronde mogen alle enthousiastelingen van de reclamebureaus mee quizzen. Nadien mogen de drie bureaus die daar de beste score halen een kandidaat afvaardigen om op vrijdag 15 december plaats te nemen in één van de befaamde oranje stoelen voor de finale in de studio van De Slimste Mens ter Wereld. Ook hier zal presentator Erik Van Looy alles in goede banen leiden, vergezeld van twee juryleden die later worden bekendgemaakt. Nadien kan de hele sector dan in een speciale uitzending ontdekken wie zich minstens één jaar lang ‘Het Slimste Reclamebureau ter Wereld’ mag noemen.

Iedereen die voor een full-service reclamebureau werkt, kan zich hier registreren. Het team van Ads & Data zal de inschrijvingen per bureau bundelen en na de zomer de richtlijnen doorgeven voor de online voorronde.