Royals en Point de Vue (Belgische versie) vanaf 1 januari 2015 in regie bij Publicarto

FacebookTwitterLinkedIn

Publicarto zal vanaf 1 januari 2015 zijn portefeuille uitbreiden met het maandblad Royals (NL+FR) en de Belgische versie van het weekblad Point de Vue (FR).

 

Beide Roularta-titels zitten tot eind dit jaar nog in regie bij Charlie Mike dat zich in de toekomst meer wil toespitsen op het business-segment en op vakbladen.

 

Royals is het grootste koninklijke maandblad ter wereld. Het magazine heeft zijn kernredactie in België en verschijnt in het Nederlands en in het Frans in meer dan dertig landen wereldwijd. Royals is een hoogstaand kwalitatief magazine dat op een correcte manier bericht over de regerende en niet-regerende koningshuizen en uitstekende banden heeft met een aantal hoven, waaronder het Belgische.

 

Point de Vue is het Franse weekblad dat op een boeiende en kwalitatieve manier bericht over de gekroonde hoofden wereldwijd, alsook over iconen uit de kunstwereld, de zakenwereld, de film en de modewereld.

 

Royals (N+F) heeft een oplage van 56.000 exemplaren, waarvan 22.000 exemplaren voor de Belgische markt. Point de Vue heeft een oplage van 41.500 exemplaren voor de Belgische markt.

 

 

Voor de gegevens van Point de Vue in Frankrijk, consulteer MediaSpecs France. Een proefabonnement kan u hier aanvragen.