Roularta Media start met Content To Commerce: doorplaatsing van social media posts op de Roularta sites

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds kort biedt Roularta Media een Content To Commerce-formule (CTC) aan waarmee adverteerders op een heel eenvoudige manier hun social media posts kunnen doorplaatsen op de Roularta sites, zowel op desktop als op mobile.

Voor alle adverteerders die hun digitale sales een mooie boost willen geven, biedt Roularta Content To Commerce tijdelijk aan op basis van een aantrekkelijke kost per click. Content To Commerce is uitermate geschikt voor drive-to-shop boodschappen, met een concrete call-to-action zoals een kortingsactie, testrit, een bankrekening openen, proefacties voor nieuwe producten, enz.

De formule biedt veel voordelen: het materiaal bestaat reeds en wordt door Roularta omgezet, het bereik is veel breder dan de eigen social media fanbase en de post komt bovendien terecht in een trusted en veilige omgeving, waardoor de kans veel groter is dat er doorgeklikt wordt.

Voor de technologische kant van de zaak, doet Roularta Media beroep op de technologie van de Amerikaanse start-up Spaceback.