Proximus lanceert eigen zender Pickx+

FacebookTwitterLinkedIn

Proximus lanceert deze week met Pickx+ een eigen zender voor zijn klanten. Naast internationale programma’s en series zoals ‘Ramy’, ‘The Handmaid’s Tale’, ‘The Drew Barrymore Show’ en ‘Penn & Teller: Fool Us’ pakt de betaalzender ook uit met eigen producties.

Onder meer zangeres en actrice Ianthe Tavernier maakt bij Pickx+ haar debuut als tv-presentatrice in het actualiteitsprogramma ‘Fresh Viral’. Saartje Vandendriessche krijgt haar eigen talkshow en Brussels model en presentator Sverre Denis presenteert zijn eigen sport-reality concept. Kijkers krijgen voorts elke dag om 20.30 uur een film voorgeschoteld, gevolgd door een serie. Daarnaast is er plaats voor live wedstrijden uit het voetbal, wielrennen en andere populaire sporten waar Belgische atleten topprestaties leveren, aldus Proximus Media House.

Pickx+ is vanaf donderdag 29 april op kanaal 13 te bekijken door de huidige klanten van het All Sports pack, het All Stars pack en de M&S pass. In een eerste fase wordt van start gegaan met een ‘light versie’ van de zender, waarbij de programma’s geleidelijk aan ge├»ntroduceerd worden bij de kijkers. In september wordt het volledige aanbod van Pickx+ gepresenteerd.

Bron: Belga.