PlattelandsTV en Orange sluiten samenwerkingsakkoord af

FacebookTwitterLinkedIn

PlattelandsTV heeft een samenwerkingsakkoord afgerond met Orange. Vanaf donderdag 20 september zal de Vlaamse themazender daardoor ook live te bekijken zijn voor abonnees van Orange via kanaal 28.

Eerder werd al een distributieovereenkomst afgesloten met Telenet en Proximus TV. Met dit nieuwe akkoord voegt de zender een derde distributeur toe en optimaliseert het zijn bereik.

CEO Patrick Vaernewyck is tevreden met de evolutie van PlattelandsTV: “Voor onze zender is dit weer een stap vooruit qua bereik. De kijkcijfers tonen aan dat we een relatief trouw kijkerspubliek hebben en dat voelt goed aan. We hebben vooral aandacht besteedt binnen onze thema’s aan lokale verankering die we grotendeels zelf produceren. Niet altijd de goedkoopste oplossing, maar wél belangrijk om een Vlaams kijkerspubliek te binden aan een themazender”.

De inhoud van PlattelandsTV draait rond land- en tuinbouw, countrylife, natuur en huisdieren, jacht en visvangst, en alles wat met paardensport en recreatie te maken heeft.