De Persgroep Advertising, JBC en These Days lanceren shoppable video’s op Ninashopt.be

FacebookTwitterLinkedIn
nina shopt

Na Nina kookt lanceert de Persgroep Advertising samen met JBC een nieuw online platform: Nina shopt. De eerste partner die modetips zal geven op dit nieuwe kanaal? Medeoprichter JBC met zijn shoppable video’s. Nina-lezeressen kunnen items uit de modevideo’s aanklikken en komen zo rechtstreeks op de webshop van JBC terecht.

Deze campagne is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen BrandTales (de creatieve cel binnen de Persgroep Advertising), JBC en het reclamebureau These Days dat instaat voor de productie van de video’s. Doel van dit digitale project: met sterke, inspirerende en praktische content meerwaarde creëren voor de surfer zodat doorklikken naar de webshop onweerstaanbaar wordt.

Karen Hellemans (CMO JBC): “Native partnerships, awareness creëren en samen een verhaal brengen, dát is de toekomst. Want in het licht van het digitale salesverhaal geloof ik dat je als merk echt een verhaal moet vertellen. Ik bekijk de shoppable video als een service, eentje die je moet leveren aan je klant. Het onmiddellijke van de shoppable video is voor ons een verlengstuk van het vanuit de klant denken”.

Lot Cruysbergs (Brand Strategist BrandTales): “Als uitgever voelen we haarfijn aan welke content werkt en welke niet. Met het Lidl-project op Nina kookt hebben we al bewezen dat we sterke videoproducties maken die hun effect niet missen. Op gebied van styling en tone of voice gieten we ook over het project met JBC onze typische Nina-saus”.