Ovide Agency verwelkomt drie nieuwe collega’s in de Benelux

FacebookTwitterLinkedIn

Ovide Agency heeft het eerste kwartaal van 2024 afgesloten met versterking voor het team in de Benelux. Het PR-bureau verwelkomt drie nieuwe collega’s.

De uitbreiding van het team in Utrecht en Antwerpen volgt nadat Ovide enkele nieuwe klanten heeft toegevoegd aan het portfolio met onder andere Sonos, Bridgestone en de consumentenmerken van Bosch en Siemens (BSH).

In het kantoor in Utrecht kunnen Simon de Coninck en Benthe Slump van start gaan, respectievelijk als Senior en Junior PR Consultant.

De Antwerpse afdeling van Ovide verhuist naar een nieuw kantoor in hartje Antwerpen in een voormalig klooster aan de Sint-Paulusplaats 19. Daar mogen ze ook de nieuwe collega Shreya Mehta verwelkomen. Zij gaat aan de slag als Junior PR Consultant.

Dorien Cox, medeoprichter van Ovide Agency in België: “Ons klantportfolio wordt breder en sterker. De nieuwe opdrachtgevers en collega’s zijn een mooie bevestiging van onze groeiambities en positie in de Benelux. Met internationale opdrachtgevers en onze eigen specialisten laten we zien dat creativiteit en lef samengaan met een sterke doorlopende corporate PR-campagne.”