Nieuwe kalender Ik Ga Bouwen & Renoveren – Je Vais Construire & Rénover

FacebookTwitterLinkedIn

Naar aanleiding van de fusie tussen de bladen Ik Ga Bouwen & Renoveren en Beter Bouwen & Verbouwen enerzijds en hun Franstalige tegenhangers Je Vais Construire & Rénover en Tu Bâtis, Je Rénove anderzijds (zie item van 17/3), werd de kalender van Beter Bouwen & Verbouwen N/F geschrapt en de nieuwe kalender voor Ik Ga Bouwen & Renoveren N/F toegevoegd.

 

Vanaf het mei-nummer van Ik Ga Bouwen & Renoveren N/F zullen de verschijningsdata van de vroegere Beter Bouwen & Verbouwen N/F gevolgd worden, dus telkens de laatste donderdag van de maand, te starten vanaf 30-4-15. De covernummering van Ik Ga Bouwen & Renoveren N/F blijft gelden. De deadlineberekening is ongewijzigd gebleven.

 

De nieuwe inhoud is telkens op basis van vier onderdelen: actualiteit, bouwen & verbouwen, inrichten & uitrusten en gids.

 

Deze aanpassingen zijn al in MediaSpecs te bekijken.