Joepie wordt een maandblad en krijgt een nieuw jasje

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf woensdag 29 april wordt Joepie een maandblad. Verder wordt het zowel inhoudelijk als vormelijk in een compleet nieuw jasje gestoken. Samen met de app die in januari werd gelanceerd, wil het jongerenblad klaar zijn voor de toekomst.

 

De maandelijkse Joepie wordt een kanjer van 100 pagina`s, met dikke cover en in het hart van het blad een XL-poster op luxueus papier. Ook de goede Joepie-traditie wordt voortgezet: iedere keer een cadeautje bij het blad. De laatste woensdag van iedere maand ligt het magazine in de winkel voor 3,99 euro. Wie een jaarabonnement verkiest, betaalt 46 euro.

 

Het verschil met het weekblad?

  • Boys not allowed: Jongens zijn in de minderheid bij Joepie. Daarom staan de thema`s waar elk tienermeisje mee bezig is centraal: mode, beauty, body, life en love.
  • In het leven van de lezers: Waar het weekblad Joepie zich richtte op het leven van de celebrities, focust het maandblad zich op haar lezeressen.
  • Helpen: Het doel is het leven van de lezeressen makkelijker maken, hen inspireren en zelfvertrouwen geven.

 

Samenwerking HLN.be

 

Joepie is niet alleen het maandblad en de app. Vanaf 29 april kan je op HLN.be ook naar het subkanaal Joepie surfen, waar het nieuws over de idolen van de Joepie-lezers wordt uitgediept.