Native advertising, crossmediale creativiteit en content marketing geïntegreerd

Roularta Media
FacebookTwitterLinkedIn

Adverteerders zijn op zoek naar creatieve manieren om geloofwaardig en betrouwbaar met hun doelgroepen te communiceren over hun merk. Daarom bundelt Roularta al haar opgebouwde expertise in één competentiecenter dat totaaloplossingen zal uitwerken: Roularta Brand Studio.

Roularta Brand Studio ontstaat uit het samengaan van de Ideeënfabriek (de creatieve crossmediale cel van Roularta, die voor adverteerders projecten op maat uitrolt) en Roularta Custom Media (de content marketing afdeling van Roularta).

Roularta Brand Studio beschikt over een portfolio nationale media-merken die zich uitstekend lenen tot storytelling in een kwaliteitsvol redactioneel umfelt waar brand safety gegarandeerd is, met ijzersterke communities in diverse domeinen (cultuur, business, geld, sport, culi, reizen, deco, beauty, fashion, gezondheid…), en dit zowel offline als online.

Aan het hoofd van deze nieuwe Roularta Brand Studio komt Veerle Neyens. De voorbije 4 jaar stond Veerle aan het hoofd van het Content Advertising Team van de magazineregie van Sanoma Media België.

You have the story, we have the communities: a true love story that never ends.

Voor meer info: zie roulartamedia.be.