Najaar 2022: VRT maakt televisieaanbod bekend

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf maandag 29 augustus is de zomer in televisieland voorbij, en dat betekent de start van een pak nieuwe programma’s op Eén, Canvas en Ketnet. VRT stelt haar najaarsaanbod voor.

Op Eén is er het nieuwe Hotel Romantiek en De Repair Shop, maar ook For One Night Only met Dieter Coppens en Niels Destadsbader, en in 2023 komt er het gloednieuwe The Greatest Dancer van Vlaanderen.

Canvas focust op comedy en satire in De Ideale Wereld met Ella Leyers (voortaan vier keer per week). En er is de tafelquiz 25 jaar Canvas, gepresenteerd door het duo Phara de Aguirre en Thomas Huyghe. In het voorjaar van 2023 plant Canvas opnieuw eigen fictie. Zonder Afspraak is een eigentijdse tragikomische reeks over een Gentse kapper die droomt van een muzikale carrière. Er is vanaf dit najaar ook meer Canvas: het aanbod wordt uitgebreid zodat de kijker vanaf  17 uur terecht kan op de zender.

VRT wil de gebruiker centraal stellen. De kijker kan zelf bepalen waar en wanneer hij zijn favoriete programma’s kijkt. Want vanaf 29 augustus biedt VRT MAX elke dag vanaf 6 uur ’s ochtends de primetime programma’s aan die later die avond op televisie te zien zijn.

Ketnet heeft samen met zijn jonge publiek die stap naar digitalisering al eerder gezet. Dit najaar zet de kinderzender in op fictie van eigen bodem en actualiteit op kindermaat. Karrewiet, het jeugdjournaal van Ketnet, verwelkomt twee nieuwe gezichten: Annabet Ampofo en Maurane Proost. Voor het jonge publiek komt er ook een Ketnetzone op VRT MAX. Met een kinderprofiel kunnen ze zo rondsurfen in een Ketnet of Ketnet Junior zone.

De volledige najaarsprogrammatie van Eén, Canvas en Ketnet kan u hier bekijken.