Didier Chevalier nieuwe CEO van Auxipress

FacebookTwitterLinkedIn

Auxipress, de Belgische marktleider in mediamonitoring en -analyse voor merken, kondigt de aanstelling aan van Didier Chevalier als CEO. Hij volgt Christophe De Clercq op, die zich na 19 jaar als CEO op het financiële luik zal toespitsen als Chief Financial Officer.

Didier Chevalier startte zijn loopbaan bij Wolters Kluwer in Frankrijk, waar hij gedurende 17 jaar verschillende functies bekleedde, inclusief die van Deputy CFO en Directeur des Filiales de Solutions de contenus juridiques. Tussen 2008 en 2017 bekleedde hij verschillende directiefuncties bij Argus de la Presse, de Franse marktleider in mediamonitoring en -analyse, waarvan vier jaar als Directeur Strategie en Ontwikkeling. In 2017 vervoegde hij het Directiecomité van Auxipress als Chief Strategy Officer.

Voor Joachim von Beust, Gedelegeerd Bestuurder, is de wijziging in het Directiecomité ongetwijfeld strategisch van aard. Hierdoor zal de nieuwe dynamiek die Auxipress twee jaar terug inzette versterkt en versneld worden. “Met Didier als CEO, zijn expertise en zijn know-how in het beheren van innovatie, en Christophe De Clercq aan het hoofd van Finance, consolideert Auxipress zijn marktleiderspositie en wapent het zich vooral om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden in de komende jaren.”

Didier Chevalier heeft zelf ook een duidelijke roadmap voor ogen: “Merken, media en communicatie beleven een digitale revolutie. Dit is niet alleen een kantelmoment, maar ook een uitstekende gelegenheid om vooruit te gaan en onze oplossingen verder te perfectioneren. We gaan het nog vaker hebben over zichtbaarheid en branding, maar ook over platformen, media content en data. In het dagelijkse beheer van Auxipress zal innovatie centraal staan, zodat we onze nieuwe ervaringen kunnen delen met onze klanten.”

De benoeming van Didier Chevalier valt samen met het 100-jarig bestaan van Auxipress. Het bedrijf werd opgericht in 1919, precies een eeuw geleden. U kan er meer over te weten komen op de website van Auxipress.