Mindshare, FamousGrey en Volvo werken samen voor “A Million More”

FacebookTwitterLinkedIn

Als kick-off van haar “A Million More” campagne zendt Volvo op dinsdag 14 oktober een 112” spot uit. Deze is te zien om 18u53 op VTM, om 20u06 op La Une en om 19u42 op RTL. Naast televisie wordt de campagne ook nog ondersteund via cinema, OOH, online video en een PR-luik.

“A Million More” toont dat de uitvinding van de gordel vroeger veel stof deed opwaaien, maar wel al 1 miljoen levens heeft gered en dat de verdere innovaties van het merk (Speed Cap en Driving Facing Camera) er nog 1 miljoen gaan redden.

Deze campagne is vooral een inspirerend verhaal over hoe het soms nodig is om moedige, moeilijke en controversiële beslissingen te nemen om het juiste te doen.

Lolita Swanet, Marketing Campaign Manager bij Volvo Car BeLux: “Bij Volvo staat de mens steeds in het middelpunt van onze bekommernissen. Veiligheid is dan ook deel van ons DNA, betrouwbare auto’s voor iedereen is één van onze belangrijkste leitmotivs. De campagne weerspiegelt deze visie. Ze zet het genie van onze ingenieurs in het licht en vooral ook ons geloof in de aanpak in alles wat we doen, ondanks kritiek en moeilijkheden die hier aan verbonden kunnen zijn. We moeten het geloof in onze ideeën verderzetten met een noodzakelijk doorzettingsvermogen om een mentaliteitswijziging op te brengen. Het is het verhaal van de uitvinding van de driepuntsgordel die tot op vandaag meer dan 1 miljoen mensenlevens heeft gered.”