MediaSpecs Next Level: nog dit najaar een gloednieuwe en verbeterde database

MediaSpecs
FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs werkt voortdurend aan de verbetering van haar database qua inhoud en gebruiksvriendelijkheid, maar dit keer gaan we op vraag van de markt next level: een gloednieuwe database met nog meer functionaliteit en nog meer plannen op de agenda.

Zoals u weet bevat de MediaSpecs Database de informatie van alle Belgische en Luxemburgse media: reclametarieven, redactionele kalenders, technische gegevens, contactgegevens, enzovoort. Via de zoekmachine kan u selecties maken op basis van thema, doelgroep, sector, mediumtype, omgeving en regio.

Maar met de nieuwe database kan er veel meer! De nadruk ligt niet langer enkel op media, u kan voortaan ook zoeken op contactpersonen. En bij de printmedia krijgt u nu ook alle formaten, afmetingen en bijhorende prijzen onmiddellijk te zien op uw scherm.

De lancering van de nieuwe database is voorzien op maandag 22 november, maar dat wil niet zeggen dat hiermee ons werk af is. Ook na deze lancering staan er nog meer mooie projecten op de roadmap, zoals een uitbreiding van de beschikbare informatie bij digitale media, de optie om zoekresultaten te exporteren via API en de mogelijkheid om mediaplannen te maken en te delen met collega’s.