MediaSpecs lanceert nieuwe en verbeterde database

MediaSpecs Next Level
FacebookTwitterLinkedIn

Op 22-11-’21 lanceert MediaSpecs haar nieuwe database. Op vraag van de markt heeft ons versterkt team de huidige basismogelijkheden uitgebreid met heel wat extra functionaliteiten.

Zoals u weet bevat de MediaSpecs Database de informatie van alle Belgische en Luxemburgse media: reclametarieven, redactionele kalenders, technische gegevens, contactgegevens, enzovoort. Via de zoekmachine kan u selecties maken op basis van thema, doelgroep, sector, mediumtype, omgeving en regio.

Maar met de nieuwe database kan er veel meer! Een overzicht:

  • Zoeken op media én op contactpersonen
  • Intuïtief zoeken met gecombineerde zoekfilters
  • Formaten, afmetingen en tarieven bij printmedia
  • Uitgebreide CIM-cijfers en -grafieken bij printmedia
  • Media selecteren en bewaren in lijsten (met export naar Excel)

Christine Defour, Print & OOH Director bij Mediabrands Belgium:
“Een geweldige update van de MediaSpecs-tool. Nog gebruiksvriendelijker en uiteraard nog steeds onmisbaar. Iets om vaak te gebruiken!”

Ingrid Janssens, Account Manager bij Limning Benett, uitgever van Transporama en Trans Aktueel: “Proficiat met de nieuwe database! Helder en mooi.”

Praktisch

Meer info vindt u op onze infopagina. Hier vinden zowel abonnees die in de database willen zoeken als regies en uitgevers die hun media willen controleren alle informatie die ze nodig hebben.

De login van huidige abonnees wordt simpelweg overgezet. Zij kunnen na registratie hier inloggen. Mochten er toch problemen zijn, dan kan u altijd klikken op “wachtwoord vergeten” of ons een mailtje sturen. Bent u nog geen abonnee? Dan geven wij u graag een vrijblijvende demo.

Regies en uitgevers kunnen hier inloggen om hun media te controleren. Bij problemen, stuur ons even een mailtje.

Met haar database maakt MediaSpecs het werk van mediaplanners, adverteerders en PR-specialisten lichter en krijgen reclameregies en uitgevers een podium om hun media te tonen.