Maurits Stolte vervoegt Sony Pictures Releasing Belgium als Marketing Director 

FacebookTwitterLinkedIn

Maurits Stolte gaat aan de slag bij Sony Pictures Releasing Belgium als Marketing Director. Hij verlaat de LEGO Group waar hij de functie van Senior Brand Manager Benelux bekleedde.

Voorheen was hij aan de slag als Senior Account Manager bij Carat (Dentsu Aegis Network) en was hij als Promotion & Marketing Coordinator verantwoordelijk voor 3rd party promotions bij Warner Bros. Pictures.

Anny Schmit, Managing Director Sony Pictures Releasing Belgium: “Maurits en ik hebben in het verleden al zeer goed samengewerkt, zowel bij Warner Bros. Pictures als bij Carat. We zijn verheugd hem de verantwoordelijkheid te geven voor de marketing van de sterke reeks films die we hebben voor onze 3 studio’s die we in België verdelen (Sony, Universal, Paramount). De diversiteit en rijkdom van Maurits’ achtergrond en zijn ervaring in verschillende marketing- en mediafuncties zijn een ideale combinatie om onze films te promoten.”

Maurits Stolte: “Na jaren voor een van de sterkste en meest geliefde merken ter wereld te hebben gewerkt, ben ik blij om deze rol op mij te nemen en mijn ervaring en drive naar Sony Pictures Releasing Belgium te brengen. Het zijn uitdagende tijden om het team te vervoegen en terug te keren naar de filmbusiness. Ik kan niet wachten om te zien wat we samen kunnen bereiken.”

Sony Pictures Releasing Belgium staat in voor de bioscoopdistributie van een selectie films van Sony Pictures, Universal Pictures en Paramount Pictures in België en Luxemburg.