Malt kiest Team Lewis voor PR in België

FacebookTwitterLinkedIn

Malt, Europees platform dat freelancers en bedrijven verbindt, kiest voor Team Lewis om hun PR-activiteiten in België te ondersteunen.

Malt is aanwezig in elf regio’s en landen over de hele wereld, en verbindt dagelijks meer dan 500.000 freelancers met meer dan 60.000 bedrijven van verschillende grootte en in verschillende sectoren. Vorig jaar betrad Malt de Belgische markt. Het bedrijf vindt dat Team Lewis perfect in dat plaatje past. “De Belgische markt is dan ook zeer dynamisch en heeft veel mogelijkheden op het gebied van freelance“, aldus Malt.

We kijken ernaar uit om deze samenwerking met Malt aan te gaan. Hun talent-first platform is onmisbaar in een wereld waarin werkorganisatie steeds verandert. Malt heeft veel expertise die we graag op de Belgische markt naar buiten brengen“, zegt Delphine De Pauw, Managing Director Team Lewis België.

Malik Azzouzi, Country Manager Malt België, vult aan: “We zijn erg blij om met Team Lewis samen te werken om onze zichtbaarheid en bekendheid op de Belgische markt te vergroten. Hun expertise in PR en merkcommunicatie zal ons helpen onze aanwezigheid in de Belgische media te versterken en onze voornaamste missie te blijven uitdragen, namelijk het beter bedienen van onze gemeenschap van freelancers en klanten.”