Lijncom versterkt zich met Matthias van Hassel en Matthias Struyvelt

FacebookTwitterLinkedIn

Lijncom versterkt het regionaal salesteam alsook de operationele afdeling met de komst van een Account Manager Limburg en een Operations Coordinator.

Matthias van Hassel (foto links) gaat aan de slag als Account Manager Limburg en zal voortaan de regionale adverteerders in Limburg bijstaan en hen adviseren over adverteren op bus en tram. Hij startte zijn carrière op de regionale afdeling van Mediahuis en was de laatste twee jaar Creative Sales bij Media-Architect in Antwerpen. Zijn voorliefde voor reclame op bus en tram deed hem overtuigend kiezen voor Lijncom.

Matthias Struyvelt (foto rechts) ging in april aan de slag als Operations Coordinator en staat voortdurend in voor een verbeterde informatiedoorstroom tussen interne en externe teams. Door zijn opvolging en analyses draagt hij bij tot een efficiënte operationele werking binnen Lijncom. Hij beschikt reeds over een geschikte dosis technische kennis. Met zijn 13 jaar dienst bij Dioss Print Solutions is hij thuis in de printmediasector. Als gewezen Printing & Prepress Manager kan hij vlot instaan voor de operationele coördinatie, zowel intern als extern.

Christine Van den Berghe, Managing Director bij Lijncom: “We geloven er steevast in dat beide heren een meerwaarde zullen bieden in het bedrijf. Door de fundamentele rol van Matthias Struyvelt tussen interne en externe partners zal hij betekenisvolle info vergaren waar we bij Operations mee aan de slag kunnen om Lijncom verder nog meer future proof te maken. Matthias van Hassel is dan weer een verfrissend nieuw gezicht om onze klanten in Limburg warm te maken om opmerkelijk onderweg te zijn in het straatbeeld.”

Matthias van Hassel en Matthias Struyvelt (vlnr)