Le journal des avocats breidt zijn distributie uit naar alle professionals in de sector en wordt Het Groot Rechtenjournaal

FacebookTwitterLinkedIn

Le journal des avocats, een driemaandelijks tijdschrift uitgegeven door The Alligator s.a/n.v, viert zijn 10-jarig bestaan ​​en wordt Het Groot Rechtenjournaal (Le Grand Journal du droit – Das Große Rechtsjournal). De uitgever heeft tevens beslist om de verspreiding vanaf december 2020 uit te breiden naar alle juridische professionals, dit wil zeggen meer dan 50.000 lezers.

Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van haar partners zoals de Nationale Kamer der Gerechtsdeurwaarders, het Instituut voor Juridische Vorming, de Koninklijke Federatie der Notarissen, enz. De nieuwsbrief die naar al hun leden wordt gestuurd, zal de link bevatten die toegang geeft tot elke digitale versie van het tijdschrift. Er is ook nog steeds een papieren versie gepland voor professionals in de sector.

Dit driemaandelijks luxemagazine heeft een breed spectrum en richt zich op alle bedrijfsjuristen, advocaten, magistraten, notarissen en gerechtsdeurwaarders in het land. Het biedt daarom minstens twee tot vier auteurs van elke beroepstak de mogelijkheid een artikel te schrijven, daarnaast zal het magazine ook Frans-Nederlandse en enkele Duitstalige artikels bevatten. Het magazine moet ervoor zorgen dat ze “de tijd nemen om de genialiteit van collega-schrijvers of kunstenaars te lezen en te bewonderen en dus zeer innemende persoonlijkheden te ontdekken die soms goed gecamoufleerd zijn in de rechtbank of in hun dossiers.”

Het Groot Rechtenjournaal verschijnt begin december op een oplage van 5.000 exemplaren en met een digitale verspreiding van 50.000 adressen via de verschillende advocatenverenigingen.

Alle informatie over dit magazine (prijzen, redactionele planning, contactgegevens, enz.) vindt u in onze database.