Laat je op 9 juni op Kanaal Z inspireren door de beste corporate video’s

Video Experience Day
FacebookTwitterLinkedIn

AP Hogeschool en Kanaal Z / Canal Z slaan opnieuw de handen in elkaar voor de 21ste editie van de Video Experience Day. Door de gezondheidscrisis wordt die extra speciaal: voor het eerst wordt de awardshow uitgezonden op televisie. Stem op 9 juni om 18 uur af op Kanaal Z / Canal Z en ontdek hoe de perfecte corporate video eruitziet!

Tijdens de Video Experience Day staat corporate video centraal. Video wint steeds meer aan belang in de communicatie- en bedrijfswereld en dat zetten wij graag in de kijker. Beelden zeggen immers veel meer dan tekst. Door de boodschap visueel te vertalen, kan je als bedrijf zowel je eigen medewerkers als externe doelgroepen informeren, sensibiliseren of motiveren.

De troeven van een goede corporate video

De meerwaarde van corporate video is dat creativiteit geen grenzen kent. Je kunt je boodschap op verschillende manieren verpakken: ludiek, emotioneel, pakkend of toch gewoon zakelijk. Door corporate video in te zetten, kun je de betrokkenheid van je leden, medewerkers of stakeholders vergroten. Daarnaast wordt de boodschap van een video langer onthouden en kun je hem gemakkelijk en snel online verspreiden.

Zap naar Kanaal Z / Canal Z

Op 9 juni zendt Kanaal Z / Canal Z om 18 uur de 21ste editie van de Video Experience Day uit. Tijdens de tv-special onderzoeken we waarin precies de kracht van een goede bedrijfsfilm schuilt. Ook bekroont een jury van experts de beste corporate video’s in elf verschillende categorieën en reikt ze twee Special Awards uit. Ben je benieuwd naar hoe je met corporate video ook jouw bedrijf een meerwaarde biedt? Ontdek het tijdens de Video Experience Day op Kanaal Z / Canal Z! Voor meer info, surf naar www.videoexperienceday.be. Leuk om te weten is dat de tv-special ook nog driemaal per dag wordt heruitgezonden op 10, 11 en 12 juni. Tijdens het weekend van 13 juni volgt een cocktailreportage.