Kanaal Z lanceert talkshow voor en door jonge ondernemers

FacebookTwitterLinkedIn

Op zaterdag 13 november lanceert de businesszender Kanaal Z ‘Goe Bezig!’, een talkshow voor en door jonge ondernemers. Jeroen Poels en Matthias Browaeys ontvangen elke week één jonge ondernemer en één ervaren ondernemer om te spreken over hun passie en weg naar succes. Poels en Browaeys waren eerder te zien in de VTM2-reeks ‘Jonge Wolven’, waarin enkele jonge ondernemers van dichtbij werden gevolgd.

In ‘Goe Bezig!’ praten ze met jonge ondernemers over thema’s als goed ondernemerschap, durf en risico’s, financiering, digitalisering en het belang van een goed team. Daarnaast zijn er ook ervaren ondernemers te gast en mensen die voor nieuwkomers in het ondernemerschap een bron van inspiratie kunnen zijn. Onder meer de komst van mixoloog Hannah Van Ongevalle, Jennick Scheerlinck van buurtplatform Hoplr, Peter Van Praet van pastaketen Bavet en Heleen Van Oost van Dare To Date staat op het programma. Ervaren rotten die langskomen zijn onder meer zwembadbouwer Willy Naessens, sterrenchef Nick Bril, kunstenaar Arne Quinze en Accent-topvrouw Conny Vandendriessche.

Jeroen Poels, Founder/CEO Deltaworx, vertelt: “Na Jonge Wolven bleven we zelf nog wat op onze honger zitten. We merkten dat veel mensen geprikkeld waren door de verhalen, maar ook nog met heel wat concrete vragen zaten. Hoe begin je aan je eigen onderneming? Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de ups-and-downs? Daar willen we in het programma antwoorden op bieden. De focus ligt op jonge ondernemers, maar we geloven dat we met hun verhalen ook de oudere generatie kunnen inspireren.

‘Goe Bezig!’ loopt tien weken lang op Kanaal Z en komt tot stand in samenwerking met Acerta, Etion, Telenet Business en Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck.