Joe lanceert digitale kerstzender ‘Joe Christmas’

FacebookTwitterLinkedIn

Radiozender Joe gaf tijdens een live-uitzending op de Grote Markt van Antwerpen met dj’s Heidi Van Tielen en Jan Bosman en in het bijzijn van burgemeester Bart De Wever het startschot voor de digitale pop-upzender Joe Christmas, exact 50 dagen voor kerstmis. Vanaf vandaag kunnen luisteraars die helemaal in de kerstsfeer willen komen hier gedurende twee maanden 24/7 non-stop luisteren naar de beste kerstmuziek.

Het Christmas House van Joe zal in december ook opnieuw neerstrijken op de Grote Markt in Antwerpen. Op zaterdag 4 december opent het voor de 5de keer haar deuren. Gedurende de hele maand december tot en met zondag 2 januari maken de Joe-dj’s vanuit het Christmas House elke dag van 12u tot 22u live radio. Op vrijdagen en zaterdagen gaan de dj’s door tot middernacht. Bezoekers van de kerstmarkt en het Joe Christmas House kunnen bovendien genieten van verschillende kerstoptredens.

Robin Vissenaekens, Channel Manager van Joe, vertelt: “Joe is traditioneel de kerstradio van Vlaanderen en met een nieuwe digitale radiozender bewijzen we extra dat Joe al jaren hard inzet op digitalisering en op kerst. Na een jaar afwezig te zijn door corona wordt deze nieuwe editie van het Joe Christmas House nog grootser en mooier en met veel meer concerten en radio-uitzendingen dan tevoren.” 

Joe Christmas is te beluisteren via DAB+, Joe.be, de Joe-app, Google Home of via het Radioplayer-platform.