JCDecaux versterkt zich verder rond Gent

FacebookTwitterLinkedIn

Het Oost-Vlaamse Deinze heeft na een openbare aanbesteding het contract voor de exploitatie en het onderhoud van bushokjes en informatieborden aan JCDecaux toegewezen. Het betreft een exclusief contract voor een periode van 10 jaar.

JCDecaux is nu in Oost-Vlaanderen met stadsmeubilair vertegenwoordigd in 2/3 van de CIM-steden, met aanwezigheid in Aalst, Deinze, Dendermonde, Ninove, Lebbeke, Lochristi, Lokeren, Ronse en Sint-Niklaas. Op die manier bereiken de street furniture netwerken van JCDecaux meer dan 80% van de Oost-Vlaamse inwoners.

JCDecaux zal in de loop van 2023 en 2024 34 nieuwe publicitaire bushokjes op locaties met hoge zichtbaarheid installeren alsook 8 informatieborden, met digitale schermen op strategische locaties gespreid over Deinze.

“Deze zullen een belangrijk extra communicatiemiddel vormen van de stad: van promoten van evenementen over informeren over stedelijke dienstverlening tot in real time informeren tijdens crisissituaties, er is heel wat mogelijk”, stelt burgemeester Jan Vermeulen.

Wim Jansen, CEO JCDecaux: “De digitale schermen zullen zorgen voor een hoge zichtbaarheid van de stadscommunicatie en bieden heel wat flexibiliteit om communicatie snel bij te sturen in functie van de omstandigheden en de locatie, en dit zowel voor de stad als voor de adverteerders.”

JCDecaux zal naast de installatie en exploitatie ook verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van al het straatmeubilair.