IAB MIXX Awards uitgesteld naar 11 december, jurering al achter de rug

FacebookTwitterLinkedIn

De uitreiking van de IAB MIXX Awards wordt uitgesteld naar 11 december. De awardceremonie zou normaal gezien op 25 november plaatsvinden in Tour & Taxis Brussel, maar gezien de huidige lockdown in België zagen BAM en haar partners zich gedwongen het evenement te verplaatsen.

De uitreiking van de IAB MIXX Awards wordt verplaatst naar 11 december en zal volledig virtueel verlopen”, vertelt Charlotte van Coevorden, Digital Transformation Manager bij Mediahuis en drijvende kracht achter de IAB MIXX Awards. “Dit jaar zullen Bart Swimberghe, Head of Advertising Solution Proximus, en ikzelf als host optreden. Met het BAM-team als ondersteuning zullen we toch voor leuke interactiviteit kunnen zorgen.

De virtuele uitreiking van de IAB MIXX Awards zal ’s middags plaatsvinden. “Het is niet zomaar een offline event omtunen naar een online event”, vult Bart Swimberghe aan. “Het geheel zal er wat anders uitzien. Zo zal de uitzending bijvoorbeeld plaatsvinden over de middag aangezien het op dit moment makkelijker is om tijd vrij te maken tijdens de lunchpauze, dan om ’s avonds nogmaals achter dat computerscherm te gaan zitten.

Op 17 november vond de jurering van de cases plaats. De voor dit jaar speciaal opgerichte coronacategorie kreeg dit jaar zelf het meeste inzendingen. “Ondanks de moeilijke tijden merkten we tijdens het jureren dat er toch een zekere veerkracht is in onze sector”, merkt Charlotte van Coevorden op. “Zowel de creativiteit van de cases, als de innovatie van de platformen en hun gebruik zijn daar een bevestiging van.” De IAB MIXX Awardbeeldjes zullen na de uitzending aan de winnaars worden bezorgd.

Bekijk het evenement in de MediaSpecs Agenda.