Hungry Minds besluit om zijn groei voort te zetten binnen Vertical Group

FacebookTwitterLinkedIn

Het creative lead agency Hungry Minds uit Namen sluit zich aan bij Vertical Group. Met deze overname in België begint Vertical aan haar Europese ontwikkeling. Daarnaast hoopt het snel de krachten te bundelen met andere bureaus in belangrijke landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Spanje en Italië.

Opgericht en geleid door Yann Rambaud, ontstond Vertical Group in 2018. Het is actief in de grootste Franse steden via een netwerk van 20 agentschappen en 300 medewerkers. Het model is gebaseerd op de decentralisatie, mobiliteit en wendbaarheid van talenten, waardoor bedrijven en organisaties met dezelfde performance kunnen worden begeleid.

Hungry Minds, opgericht in 2002, beschikt over een team van 21 personen, die instaan voor klanten als de TEC, Chimay, Edenred, Visit Wallonia, Thomas & Piron, W.Alter, Big Mat, Ravensburger, Be Wapp en Digital Wallonia.

Emmanuel Briard treedt toe tot het aandeelhouderschap van Vertical Group en wordt vicepresident, verantwoordelijk voor de ontwikkeling in Noord-Europa. Hij zal dus op zoek gaan naar nieuwe partners voor Vertical Group.

Meer info in ons Franstalig artikel.