Het EK Voetbal bij Metro

FacebookTwitterLinkedIn

Op vrijdag 13 mei geeft Metro de aftrap met een speciale pré-EK editie. Dit exclusieve nummer bevat naast 18 redactionele pagina`s over het EK ook een grote poster van de Rode Duivels en de volledige wedstrijdkalender. De special bevat weetjes over de Rode Duivels, locaties waar de wedstrijden worden uitgezonden op groot scherm, enzovoort. Deze collector`s EK-editie wordt gedrukt op premium papier.

 

Vanaf 17 mei tot 9 juni neemt Metro zijn lezers mee ‘on the road to France`. Op het programma: 18 dagen EK-content (geschiedenis van de Belgen op het EK, cijfers en anekdotes, bekende Belgen over de Rode Duivels,…), artikels op Metrotime.be en in de dagelijkse nieuwsbrief.

 

Vervolgens vinden de lezers van 10 juni tot en met 8 juli elke dag de wedstrijdverslagen terug in de ‘Euro Daily Review` op de backcover (Metro Sport). Alle artikels zijn eveneens te vinden op Metrotime.be.

 

Napoleon Games en Metro organiseren bovendien drie verrassingsactivaties op 13, 17 en 22 juni in het station van Brussel-Zuid.