Het Belang van Limburg lanceert vernieuwde tabletkrant

FacebookTwitterLinkedIn

Het Belang van Limburg lanceert morgen op 1 april haar vernieuwde tabletkrant. Deze nieuwe interactieve versie van de krant biedt de lezer toegang tot meer foto`s, video`s en interessante achtergrondinfo. Waar de tabletlezer voorheen alleen maar een verzameling klikbare pdf´s van de papieren krant kon lezen, leest hij vanaf dinsdag een interactieve versie speciaal ontworpen voor tablets.

 

Dominic Stas (Directeur Mediahuis Limburg): “De bouwstenen vanuit de papieren krant – Nieuws, Regio, Sport en HBvL2 (de achterkrant met tv-gids en puzzels) – blijven behouden en zorgen voor de herkenbaarheid. Wat wel verandert, is de opbouw van de artikels. Zo is het mogelijk te swipen van artikel naar artikel, te scrollen door interessante verhalen en je te laten meeslepen door exclusieve filmpjes en extra foto`s. Verder kan je online de sportuitslagen van alle klassementen bekijken en live de verslaggeving volgen van belangrijke wedstrijden. Ook het meest recente weerbericht en extra puzzels vind je terug in de vernieuwde tabletkrant.

 

Wie nog geen abonnee is, kan de vernieuwde tabletkrant gratis uitproberen tot en met 23 april. Meer info hierover vindt u hier.