Grayling PR Belgium versterkt corporate en consumer brand team met nieuwe aanwervingen

FacebookTwitterLinkedIn

Grayling PR Belgium breidt zijn communicatieteam uit met de aanwerving van Beatrijs Wouters en Silke Winters als account executives. Als bureau met 20 jaar ervaring in strategische communicatieondersteuning, zet Grayling PR Belgium met deze aanstelling een nieuwe stap in de versterking van het team en de verdere verankering van zijn merknamen Grayling en Citigate op de Belgische en Benelux-markt.

 

Beatrijs Wouters (foto links) rondde in 2012 haar masterstudie in de Communicatiewetenschappen af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Een jaar later behaalde ze haar postgraduaat Sport, Economie en Communicatie aan het Instituut voor Postacademische Vorming van de Vrije Universiteit Brussel. Sindsdien was Beatrijs Marketing en Communicatiemedewerkster van de Koninklijke Belgische Hockey Bond, waar ze verantwoordelijk was voor online communicatie, eventorganisatie en sponsorbeheer. Bij Grayling bestaat haar klantenportefeuille onder meer uit het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme, DHL, Reckitt Benckiser, Shurgard en Vueling.

 

Silke Winters (foto rechts) studeerde in 2015 af als master in Communication Studies ‘New Media and Society in Europe` aan de Vrije Universiteit Brussel. Na haar studies was ze Product Management Assistant bij C&A Buying. Bij Grayling bestaat haar klantenportefeuille onder meer uit Bosch, British Airways, Jaguar, Land Rover en het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme.