Jessica Brobald is nieuwe Managing Director van Grayling Brussel

FacebookTwitterLinkedIn

Grayling, consultant in public affairs en communicatie, heeft de aanstelling bekendgemaakt van Jessica Brobald als Managing Director voor het Belgische kantoor. Ze zal de groei en ontwikkeling van het kantoor in Brussel leiden, waarbij ze toezicht zal houden op de dagelijkse activiteiten en de verdere integratie van de public affairs divisie zal aansturen met de rest van het Europese Grayling netwerk.

We zijn verheugd om Jessica formeel te verwelkomen bij Grayling”, zegt Richard Jukes, Executive Chairman van Grayling. “Ze brengt een enorme toegevoegde waarde met zich mee voor onze business en ze heeft significante EU-ervaring, aangezien ze advies heeft gegeven en succesvolle advocacy-campagnes in Brussel heeft uitgevoerd voor prominente bedrijven, NGO’s en verenigingen. Met een nieuwe EU-termijn in aantocht ben ik ervan overtuigd dat zij strategisch en politiek inzicht voor onze klanten zal leveren en de verdere groei binnen ons Brusselse Public Affairs team zal stimuleren.

Jessica Brobald vervoegt Grayling na gewerkt te hebben bij Ketchum, waar ze Head of Public Affairs & Advocacy was en de integratie van Ketchum en Porter Novelli in PNKetchum+ hielp leiden.