Groei zet Auxipress aan tot verhuis naar de Royale Belge

FacebookTwitterLinkedIn

Drie jaar van aanhoudende groei hebben Auxipress aangezet tot een verhuis naar een plek die meer overeenkomt met zijn ambitie om te blijven innoveren in media intelligence en zijn medewerkers te blijven inspireren.

Het team bestaat uit een zestigtal medewerkers. Vanaf 12 juni zullen zij werken vanuit de nieuwe kantoren aan de Vorstlaan 25 in Watermaal-Bosvoorde.

Auxipress is de afgelopen drie jaar flink gegroeid: een derde van het huidige team werd aangeworven dankzij een uitbreiding van het aanbod.

Arnaud Steinkuhler (CEO): “We bieden veel meer dan persoverzichten en media-analyse. Ons crossmedia platform Universal Insights is ongeëvenaard in België: wij zijn de enige die een volledig geïntegreerde oplossing biedt in media monitoring, analyse en social listening. Een uniek platform om alle reputatie-indicatoren in realtime te beheren.”

Het iconische Souverain 25, ook gekend als de Royale Belge, is een historische en architecturale parel. Het gebouw werd volledig getransformeerd om plaats te bieden aan kantoren, vergaderzalen, ontmoetingsruimtes, gedeelde werkomgevingen, restaurants, een hotel, een wellnesscenter en een fitnessruimte.