Gloednieuw concept: LIKE, een gepersonaliseerd magazine

FacebookTwitterLinkedIn

LIKE is een nieuw bouw- en interieurmagazine, dat de lezer kan personaliseren door zelf te kiezen uit reportages en artikels. De gebruiker ontvangt per mail een link naar zijn digitale versie, en binnen de week per post ook een gedrukte versie. Hierin heeft de adverteerder een optimale visibiliteit in de vorm van advertenties op cover 4 en prima posta, logovermelding op cover 1 en 2 pagina’s PR. Dit geldt ook voor de online bladermodule en de iPadversie.

 

Op de website van de adverteerder wordt een link gelegd naar de module waarmee de bezoeker van de website zijn eigen LIKE-magazine kan samenstellen. Wanneer die zijn eigen magazine samenstelt, beschikt de adverteerder over de gegevens van de bezoeker en daarmee is de bezoeker van zijn website geïdentificeerd. De module wordt voor de adverteerder zo een leadgenerator.

 

“Hiermee wil LIKE beantwoorden aan een vaak gehoorde vraag van marketeers, namelijk dat er voldoende bezoekers hun website consulteren, maar dat er slechts zelden een tastbaar contact of resultaat overblijft na al die bezoeken.”

 

Realisatie en regie zijn in handen van 2 voor 5 Uitgeverij. Er zijn nu al plannen voor toepassingen in andere sectoren.