Frank Van Damme wordt de nieuwe zakelijk directeur van MO*

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 augustus wordt Frank Van Damme zakelijk directeur van Wereldmediahuis, de vzw die het kwartaalblad MO* en de website MO.be uitgeeft. Hij volgt Bernard Sintobin op, die met pensioen gaat.

Frank brengt een uitstekend netwerk mee, en koppelt strategisch denken aan veel energie en een creatieve aanpak”, zegt Jago Kosolosky, die als toekomstig hoofdredacteur actief betrokken was bij het rekruteringsproces.

De voornaamste opdracht van de nieuwe zakelijk directeur bestaat erin om de organisatie zakelijk en economisch verder uit te bouwen tot een duurzaam mediaproject. Hij creëert, samen met het bestuur van Wereldmediahuis, de voorwaarden die de redactie en de nieuwe hoofdredacteur in staat stellen om hun rol in het Vlaamse medialandschap te spelen.

Frank Van Damme was ruim 15 jaar actief in diverse managementfuncties, waarna hij zijn eigen communicatie-adviesbureau Commotie oprichtte, dat inzet op maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Sinds 2011 is hij ook voorzitter van Creatief Schrijven vzw.

Voor reclametarieven van MO* en contactgegevens van de regie Ademar kan u terecht in de MediaSpecs Database.