Florence Muls volgt Baudouin Velge op als Managing Director van Interel Belgium

FacebookTwitterLinkedIn

In mei zal Florence Muls communicatie- en PR-bureau Interel Belgium vervoegen als Managing Director. Daarmee volgt zij Baudouin Velge op, die haar het dagelijks beheer van het bedrijf toevertrouwt, terwijl hij zich op de begeleiding van klanten zal concentreren. Muls zal zich toeleggen op crisiscommunicatie, een domein waarin ze veel expertise bezit.

In een reactie op de benoeming van Muls beschrijft Fredrik Lofthagen, al sinds 2006 CEO, hoe Interel Belgium zich lange tijd toelegde om het bedrijf internationaal uit te bouwen. Met de benoeming van Muls maakt Interel nu de cirkel rond, zo meent hij. “We keren terug naar onze roots, en investeren in onze oorspronkelijke thuismarkt, om onze positie als een van de marktleiders op de Belgische markt te handhaven en de hoogste kwaliteitsservice te blijven bieden aan onze klanten.

Haar voorganger-to-be Baudouin Velge stond meer dan 10 jaar aan het hoofd van Interel Belgium. Velge zegt verheugd te zijn om zich te kunnen blijven concentreren op het ondersteunen van de klanten. Met zijn blijvende aanwezigheid wil Velge Muls ook bijstaan in deze wissel van de wacht. “Ik zal haar zo goed mogelijk bijstaan, zodat de overgang vlekkeloos verloopt. Ze is een zeer gerespecteerde communicatieprofessional en ik ben ervan overtuigd dat haar uitgebreide ervaring de capaciteit van Interel verder zal versterken.

Momenteel is Florence Muls nog Head of Corporate Communication van Brussels Airport Company, waar zij sinds 2013 actief is. Eerder werkte ze bij Base Company (als External Communication Manager) en Winterthur (verantwoordelijke Press & Public Relations) en bouwde tijdens haar loopbaan zo een sterke ervaring op in corporate communicatiestrategieën.