Mieke Van de Gehuchte aangesteld als Business Development Manager bij LijnCom

FacebookTwitterLinkedIn

In het kader van de groei van LijnCom werd Mieke Van de Gehuchte aangesteld als Business Development Manager. In deze functie zal ze het Marketing & Communicatie team aansturen en verder bouwen aan de positionering en uitbreiding van de regie.

Mieke kan terugblikken op een mooie carrière. Ze was tot voor kort Business Director bij FamousGrey, waar ze onder andere voor De Lijn een Effie verwierf met de campagne ‘stressmannetje’. Daarvoor was Mieke werkzaam bij Germaine, All that Jazz en Markee.

‘Ik ben bijzonder blij dat Mieke ons team komt versterken, zij is qua persoonlijkheid en ervaring de ideale persoon om LijnCom samen met het team verder vorm te geven. Haar ervaring enerzijds met De Lijn, als belangrijkste stakeholder en haar kennis van reclamebureaus en adverteerders anderzijds zal ons helpen om ons aanbod nog meer af te stemmen op de huidige behoeften van de adverteerder’, geeft managing director Christine Van den Berghe aan.

Mieke Van de GehuchteMieke Van de Gehuchte: ‘Ik kijk er enorm naar uit om dit topteam te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat in de huidige mobiliteitstransitie ons medium nog sterker zal worden en nog veel expansiemogelijkheden kent.’