DPG Media verwelkomt Patrick Van Waeyenberge

FacebookTwitterLinkedIn

Patrick Van Waeyenberge vervoegt DPG Media in de functie van Business Manager Regio & Classifieds. Zijn komst kadert in de vernieuwende multimediale aanpak van DPG Media voor de regionale markt, die dit najaar nog uitgerold zal worden. Samen met Nathalie Coppens, Sales Manager Regio & Classifieds, zal Van Waeyenberge de nieuwe regionale business van DPG Media op de kaart zetten.

Wilfried Celis, Business & Development Director, legt uit: “De HLN-website en app bereikt elke dag in elke provincie gemiddeld 1 op 4 Vlamingen en is hiermee duidelijk marktleider. In combinatie met de krant, radio en nieuwe advertisingformules zoals addressable advertising op tv hebben we alle troeven in handen om de impact van de mediaplannen van de regionale adverteerder een boost te geven.”         

Patrick Van Waeyenberge werkte tot 2012 bij de Persgroep Advertising als Commercieel Directeur en Digital Director en begeleidde later een aantal digitale start-ups. Zijn ervaring op commercieel en digitaal vlak is de ideale basis om de regiobusiness van DPG Media een nieuwe richting te geven.