De Zondag op 3 mei weer bij de bakker

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Media Group, uitgever van De Zondag, meldt goed nieuws voor de 1,5 miljoen trouwe lezers van De Zondag: vanaf zondag 3 mei ligt de papieren krant weer bij de bakker of in de supermarkt. Het wordt een bijzondere krant met een uitzonderlijk nationaal karakter.

Luk Wynants, algemeen directeur Roularta Local Media: “Normaal verschijnt De Zondag op 16 edities, bij deze heropstart kiezen we voor één nationale editie. Die zal wel overal in Vlaanderen bij de bakkers, slagers en supermarkten te verkrijgen zijn.”

Na de aankondiging van de lockdown op 13 maart, verscheen De Zondag nog tot en met 22 maart op papier. Nadien volgden 5 weken waarin De Zondag alleen nog digitaal te lezen was.

Redactiedirecteur Pascal Kerkhove: “Die digitale versie was een groot succes met heel veel nieuwe digitale lezers tot gevolg. Niettemin zijn we erg blij om vanaf 3 mei weer onze klassieke papieren krant aan te bieden. De Zondag past al twintig jaar perfect bij de gezelligheid van het ontbijt op zondagochtend. We werken aan een straf nummer om deze herstart op 3 mei met een knaller in te zetten.”

Uiteraard blijft De Zondag op 3 mei en de daaropvolgende weken ook digitaal te lezen via DeZondag.be.